9 juni 2010

7a, 8a, 9a..

9 dagar kvar


Nu är det endast 9 dagar kvar på Norrhammarskolan, skolan som jag har gått på i 10 år.Som det känns nu så kommer det bara bli roligt och spännande att lämna alla gamla lokaler och flytta till något helt nytt.


Det känns dock som att jag aldrig kommer att lära mig Anderstorpsskolan invändigt, men det löser sig nog efter en vecka eller två! Min moppe kommer att bli välanvänd då gymnasietiden startar, för jag bor rätt så långt ifrån skolan. Varje gång någon frågar "Vilket gymnasie ska du gå på?" och jag svarar "Anderstorp" så kommer i 99% av fallen en kommentar i stil med "Oj, det blir långt för dig!" Men med moppe så löser sig allt ;)


Som tur(?) är så kommer jag inte att vara den på skolavslutningen som måste använda vattenfast mascara och stå där bland alla och storböla. Det kanske inte är bra, för det betyder ju att jag inte kommer att sakna min klass.. Det känns dock rätt skönt! Hade vi gått ut nian med klassen som jag hade då vi slutade sexan så kanske det hade varit annars, för då var i stort sett alla med alla.


2 kommentarer:

Emma sa...

Haha, här blir det inget gråtande. Vi firar ;)

Hemma hos Razzel sa...

Hoppas du får en toppenklass på A-torp! Det hade vi i alla fall för 100 år sedan...