5 februari 2009

Jag ser det snöar!

Snö, snö, snö och åter snö!
Varför detta eländiga snöoväder, det är värsta snöstormen ute, ju!
När jag kom hem från skolan gick jag ut och skottade infarten för att vi skulle kunna fara och handla men sen efter middan så såg det likadant ut igen. Så istället tog vi sats och fick oss igenom, som tur var.
Inte ens E4an var plogad, så man blev tvungen att köra i andra bilars spår.
Tycker att det är konstigt att de inte kan hålla en sådan "populär" väg hyfsat plogad. Det kan ju inte vara så att de har tänkt "vänta tills det har slutat annars ger det inget",
för de vet ju inte hur länge det håller i sig, och om man har otur kan det till slut ske någon olycka på något ställe i Sverige.

Nu är mini-lovet här, vi är lediga fredag-måndag, riktigt najjs! :)

Fast p.g.a mig själv så får jag inte sovmorgon imorgon för att jag gav som förslag till mamma att vi för en gångs skull kan gå och se AIKs träning, och den börjar redan
10.00...

På Lördag drar hela Schlager-tjottaballongen igång, första stoppet är Göteborg. Nästa vecka kommer de hit till Skellefteå och då uppträder b la Måns Zelmerlöw och Markoolio. Själv så kommer jag att sitta "klistrad" framför TVn varje Lördag, för det är en tradition att se + att det faktiskt är roligt och vissa låtar är riktigt bra!


/JohannaLundmark
-07

Inga kommentarer: