3 augusti 2010

Smärta,

Jag tror det började i fredags då jag började känna mig lite öm i vänster öra. Ju längre det har gått så har smärtorna ökat och jag har varit tvungen att gå på Ipren.
Inatt var värsta natten då jag vaknade kring 4-tiden av att örat dunkade och det var omöjligt att somna om.
Jag tittade ut och såg att det var jättedimmigt ute och tänkte att jag kunde gå ut och fota men det kändes lite smågalet med tanke på tiden på dygnet ;) Först gick jag och la mig i en soffa i vardagsrummet men det var fortfarande omöjligt så jag gick tillbaks till sängen och låg där och vred mig fram till 8 då mamma for till jobbet, så då testade jag lägga mig där men ingen förändring.. Så då gick jag ner, slog på TVn och försökte somna till något program, och jag tror faktiskt att jag lyckades sova i sisådär en kvart (!)
Vid halv tolv så fick jag mig ut på gården för att hjälpa mamma med några kvistar men det var med nöd och näppe, för det dunkade som värst då och jag kände mig samtidigt lite svimfärdig..

Då mamma kom hem vid halv ett låg jag i soffan och berättade att jag hade feber och hade varit vaken sedan 4, då ringde mamma till vårdcentralen och vi fick en tid kring 2.
På vårdcentralen drog de i örat och kollade och testade trycket och såg att trycket var större i mitt vänstra öra..
När vi var klara där så for vi på Apoteket och hämtade ut örondroppar som jag ska ta några gånger per dag de kommande dagarna så får vi hoppas att det går över till slut!